WIFI EN NETWERKEN

Uw woning smart en volledig naar uw wens geinstalleerd?

Smile Installaties verzorgt  uw volledige installatie naar wens, wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WIJ GAAN VOOR DIE SMILE

WIFI EN NETWERKEN

Slimme apparaten zijn verbonden met netwerk (WiFi) en internet. SMILE Installaties installeerd en configureerd alle type netwerken zodat uw nieuwe en of bestaande producten altijd netjes online en te bedienen zijn.

ALTIJD EN OVERAL ONLINE

Naast de afhankelijkheid van smart apparaten qua verbinding met het internet zie je ook steed meer de behoeft tot het altijd en overal verbonden zijn. SMILE installaties zet vooral in op een optimale verbinding bedraad of draadloos in en om het huis of kantoor. Zodat er altijd gebruik gemaakt kan worden van de gewenste entertainment en of zakelijke toepassingen.

Smart? dan is online nodig

Als u graag een slimme en veilige woning realiseert, zijn wij het perfecte installatiebedrijf in Rotterdam voor u. Wij zorgen ervoor dat uw smart home werkt zoals u in gedachten had. Bovendien kunnen wij de installatie binnen twee dagen voltooien. Zo is uw woning binnen een mum van tijd beter beveiligd.

SMILE Installaties is overigens niet alleen actief als installatiebedrijf in Rotterdam, maar wij zijn ook vaak werkzaam in de rest van de Randstad. Overigens bieden wij onze diensten ook landelijk aan. Woont u buiten Zuid-Holland, maar wilt u toch een smart home installatie? Ook dan bent u bij ons dus gewoon aan het juiste adres!

WiFi Netwerken

Met een WiFi installatie van SMILE Installaties bent u niet afhankelijk van uw internet provider voor de draadloose WiFi verbinding thuis of op kantoor. SMILE Installaties maakt van WiFi maatwerk en staat daar mee garant voor een kwalitatieve draadloose WiFi verbinding. Overal waar u dat wilt, van tuin tot de zolder.

Bekabelde Netwerken

Het aanleggen van netwerk bekabeling is vaak noodzakelijk om een gedegen stabile verbinding te kunnen maken met bv slimme apparaten en internet. Een bekabelde verbinding is nog steeds ten alle tijden sneller, stabieler en veiliger dan een draadloose (WiFi) verbinding. SMILE Installaties helpt u graag.

Optimalisatie WiFi en Netwerk

Naast het aanleggen en installeren van de hardware en bekabeling is tevens de plaatsing en configureatie waarop uw netwerrk draait van groot belang voor de beoogde prestaties. SMILE Installaties bespreekt met u samen welke optimalisatie wenselijk is binnen uw bestaande en of neiuwe netwerk.