SLIMME VERLICHTING

Uw woning smart en volledig naar uw wens geinstalleerd?

Smile Installaties verzorgt  uw volledige installatie naar wens, wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

GEEN KLUS TE GROOT GEEN INSTALLATIE TE KLEIN

SLIMME VERLICHTING

Wilt u slimme verlichting in en rondom uw woning? SMILE Installaties adviseert u graag binnen het zeer brede scala aan mogelijkheden op dit gebied. Wij zijn bekend met alle gerenommeerde merken verlichting op de markt.

SMILE Installaties helpt u uw slimme verlichting op de volgende manieren in te stellen en te configureren zodat dit bijdraagt aan uw comfort in gebruik en leefgenot in en om huis.
Denk hierbij aan s’nachts de verlichting op een lager niveau in te schakelen middels tijdschema’s (schemering), bewegings detectie en of een commando (Hey Google nacht schema “aan). Uiteraard zijn deze funties ook te combineren met uw bestaande schakelaars  en of bewegings detectoren. Hiervoor zijn ook routines te progammeren wat maakt dat alle componenten feilloos samen werken

De zogehete routines zijn ook in te stellen om met uw velichting meerdere sferen te creeren.

SMILE Installaties breid uw installatie graag uit met genoemde schakkelaars en of andere componenten. Ook het inregelen en configureren is natuurlijk geen probleem.

SLIMME BINNEN VERLICHTING

Ongeacht het merk of type SMILE Installaties adviseerd en installeerd uw nieuwe of bestaande smart verlichting volledig naar wens. Is het een enkele plafond armatuur of uw volledige woning slim kunnen verlichten? SMILE Installaties denkt graag met u mee.

SLIMME BUITENVERLICHTING

Uw tuin uitrusten met een nieuwe sfeer qua verlichting? Van funtioneel en elegant tot geautomatiseerd en volledig geprogameerd. SMILE Installaties denkt graag met u mee en kan met u samen uw wensen en uit te lichten objecten realiseren.
Klik hier voor een sfeer impresie

SLIMME BEDIENING

Hey Google zet het licht in de keuken aan op 75%. Dit is een van de manieren om uw slimme verlichting te bedienen. Dit kan natuurlijk in de app en of met een eventueele knop aan de muur. SMILE Installaties helpt u bij het maken van de juiste keuze hierin.

WIJ GAAN VOOR DIE SMILE

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN