Uw woning smart en volledig naar uw wens geinstalleerd?

Smile Installaties verzorgt  uw volledige installatie naar wens, wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

GEEN KLUS TE GROOT GEEN INSTALLATIE TE KLEIN

SLIMME WONING

Uw slimme woning ten alle tijden kunnen bedienen regelt u met SMILE Installaties. A tot Z integratie van al uw slimme producten, controle vanuit binnen en buiten uw woning. SMILE Installaties biedt u hierin altijd een maatwerk oplossing.

Uw woning slim maken

Door middel van een enkel commando uw gehele huis aan of uit schakelen. Het kan tegenwordig met een heel scala aan smarthome apparaten. Deze zijn zo goed als allemaal aan elkaar te verbinden en met een enkele app te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan ‘u komt thuis en schakelt met het ‘ik ben thuis’ commando de verlichting, verwarming en de tv aan. dit gemak is te realiseren samen met SMILE Installaties.

Woning van de toekomst

Als smart home installateur zijn we van mening dat slimme woningen de nieuwe standaard zullen zijn in de toekomst. Dit zien we bijvoorbeeld al in de Verenigde Staten, waar ontzettend veel huishoudens gebruik maken van slimme apparaten. Houdt u er niet van om achter te lopen en wilt u zo comfortabel mogelijk wonen, energie besparen en bovendien een veiligere woning? Dan kunnen wij als smart home installateur u perfect van dienst zijn.

ALTIJD VAN AFSTAND TOEGANG

Met een van de vele slimme apps ben u altijd en overal in controle van uw apparaten. Zolang u een internet verbinding heeft en toegang tot de desbetreffende app. SMILE Installaties stelt deze voor u in.

ROUTINES EN SCHEMA'S

Met het gebruik van routines en schema’s maakt u uw woning en of kantoor slim bedienbaar. Zowel in de app als met stembesturing. SMILE Installaties configureerd het allemaal voor u.

MULTI PLATFORM GESCHIKT

Of u nu Google, Alexa of Siri gebruikt SMILE Installaties denkt altijd met u mee om samen de beste oplossing werkbaar te maken. SMILE Installaties werkt met elk merk en type platform.

WIJ GAAN VOOR DIE SMILE

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN