Uw woning smart en volledig naar uw wens geinstalleerd?

Smile Installaties verzorgt  uw volledige installatie naar wens, wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

GEEN KLUS TE GROOT GEEN INSTALLATIE TE KLEIN

SLIMME BEVEILIGING

Altijd veilig in en rondom huis met slimme beveiliging en alarmeringen zoals rook, koolmonoxide, temperatuur en beweging.

Veiligheid en een gevoel van rust

SMILE Installaties verzorgt de installatie van een breed scala aan beveiligings producten. Slaap met een veilig gevoel nadat u in de app op uw telefoon de deuren en raam melders op scherp hebt gezet. Met slimme melders en beveiliging wordt u en uw familie zelfs herkend en zal de alarmering niet automatisch af gaan indien zo ingesteld. Uiteraard kunnen deze instellingen volledig naar wens worden geconfigureerd zodat de beveiliging u veilig houdt zonder u te belemeren in het dagelijks leven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om contact met ons te nemen. Geef uw wensen aan en kom erachter wat wij u voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee en staan altijd voor u klaar. Contact opnemen gaat erg gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail beschikbaar.

Rookmelder verplichting 2022

Per 1 juli 2022 zijn rookmelders verplicht.
Naast de verplichtstelling van de rookmelder voegt een slimme rookmelder ook extra veiligheid toe aan uw woning of kantoor. Met de directe verbinding via de app ontvangt u live meldingen waar u ook bent.

SLIMME ALARMSYSTEMEN

PERSOONLIJKE BEDIENING

WIJ GAAN VOOR DIE SMILE

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN