SLIMME CAMERA BEVEILIGING

Uw woning smart en volledig naar uw wens geinstalleerd?

Smile Installaties verzorgt  uw volledige installatie naar wens, wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

GEEN KLUS TE GROOT GEEN INSTALLATIE TE KLEIN

SLIMME CAMERA BEVEILIGING

Slimme camera oplossingen geintegreerd in uw smart home installatie zorgen er voor dat u altijd zicht heeft op uw eigendommen. SMILE Installaties installeerd uw enkele camera als ook een totaal installatie naar wens. Zowel binnen en buiten camera’s worden door SMILE Installaties gemonteerd en afgesteld en met u samen getest. 

Camera beveiliging als maatwerk

Als smart home installateur kunnen wij ieder soort smart oplossing voor u installeren. Wij worden voornamelijk ingeschakeld voor meer complexe installaties. Wij kunnen uw woning als domotica installateur bijvoorbeeld voorzien van een slimme thermostaat. Met een slimme thermostaat is uw woning behaaglijk warm wanneer dit nodig is, maar niet als u van huis bent. Uw woning is zo dus altijd op de juiste temperatuur en u bespaart energie. Ook door middel van slimme lampen kunt u energie besparen, maar een smart home is bovendien ook gewoon erg comfortabel.

Nog iets waarvoor u ons kunt inschakelen, is voor het installeren van slimme camera’s. Slimme camera’s kunt u op afstand bekijken, bijvoorbeeld terwijl u op het werk bent. Zo weet u altijd of er iemand bij u aan de deur staat. De slimme camera’s kunnen bijvoorbeeld zo worden ingesteld dat u een melding krijgt op uw smartphone als er bewegingen te zien zijn.

HOOGWAARDIGE INSTALLATIE

SMILE Installaties gebruikt hoogwaardige materialen voor de montage van uw camera. Dat samen met onze jarenlange ervaring zorgt voor een top kwalieteit installatie waar u jaren mee vooruit kunt.

ALTIJD ZICHT OP UW EIGENDOM

Met het deskundig advies van SMILE Installaties heeft u altijd het beste zicht op uw eigendommen. Met zowel binnen als buiten camera’s en onderanderen de slimme deurbel met gezichts herkenning.

MULTI PLATFORM GESCHIKT

Van een scherm aan de muur, op uw bureau, uw nachtkastje of telefoon in de broekzak. Op elk platform zijn ook meldingen mogelijk. SMILE Installaties configureerd naar wens elke mogelijkheid voor u. 

WIJ GAAN VOOR DIE SMILE

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN