SLIMME THERMOSTAAT EN VERWARMEN

Uw woning smart en volledig naar uw wens geinstalleerd?

Smile Installaties verzorgt  uw volledige installatie naar wens, wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

GEEN KLUS TE GROOT GEEN INSTALLATIE TE KLEIN

SLIMME THERMOSTAAT EN VERWARMEN

Altijd controle over de temperatuur in uw woning, slimme oplossingen die zich aanpassen aan uw wensen en gedrag. Laat u informeren door SMILE Installaties, wij werken met alle bekende merken op gebied van slimme thermostaten.

VERWARMEN ZOALS U DAT WILT

Met een slimme thermostaat kunt u uw woning of kantoor altijd regelen zoals u dat wenst. Bent u afwezig hoeft de ketel niet aan, bent u onderweg naar huis kan het systeem alvast voor verwarmen zodat zodra u thuis komt er een behagelijke temperatuur is.

Met gebruik van slimme radiator knoppen kun u zelfs elke ruimte afzonderlijk van elkaar aansturen en verwarmen.  Met vaste routines kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de badkamer op elke werkdag om een specifieke tijd is verwarmd. En automatisch weer uitschakeld als uw progamering hierom vraagt.
Deze zeer efficiente manier van verwarmen zorgt voor een aanzienlijke reductie in uw stookkosten en verhoogt uw comfort in huis of kantoor. Eenmaal ingesteld hoeft u er in principe niet meer naar om te kijken. Natuurlijk kunt u via de app of thermostaat altijd indien nodig handmatig een andere instelling maken.

SMILE Installaties verzorgd de installatie en naar wens de progamering van uw verwarmings systeem.
Uiteraard nemen wij u mee in het progameer process zodat u naar wens altijd zelf aanpassingen kunt doorvoeren.

SLIMME THERMOSTATEN

Door het gebruik van een slimme thermostaat zorgt u ervoor dat uw woning of aangewezen ruimte in uw woning of kantoor altijd de gewenste temperatuur heeft. met routines en andere automatiseringen bent u gewaarborgt van temperatuur die u ingestelt heeft zonder hier ooit nog naar te hoeven omkijken.

DUURZAAM VERWARMEN

Slim verwarmen is duurzaam verwarmen. Dit houd in dat u bespaard op uw stook kosten zonder in te leveren op wooncomfort. De meeste bestaande CV ketels zijn geschikt om uitgerust te worden met een slimme aansturing cq thermostaat. Samen met SMILE Installaties progameren wij dergelijk installaties geheel naar wens.

SLIMME WARMTE ZONES

Maak uw woning of kantoor nog slimmer in de aansturing door 1 of meerdere ruimten in zones onder te verdelen en dus appart in te stellen qua temperatuur. Dit is met name prettig voor bijvoorbeeld de kinderkamer, badkamer en of de thuiswerkplek.
SMILE Installaties geeft deskundig advies omtrent de zone configuratie.

WIJ GAAN VOOR DIE SMILE

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN