Rookmelder verplicht per 1 juli 2022

Smile Installaties verzorgt  uw volledige installatie naar wens, wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

GEEN KLUS TE GROOT GEEN INSTALLATIE TE KLEIN

Domotica is een benaming voor slimme apparaten die u helpen om comfortabeler te wonen en energie te besparen. Als domotica installateur kunnen wij u helpen om deze slimme apparaten te installeren. Bij domotica kunt u onder andere denken aan lampen die u met uw stem en smartphone kunt bedienen, maar ook aan de slimme thermostaat. Een slimme thermostaat kunt u zo instellen dat de woning op bepaalde tijdstippen verwarmd wordt. Zo staat de verwarming nooit onnodig aan en is het altijd lekker warm zodra u thuiskomt. SMILE Installaties is in staat om uw woning van ieder soort domotica te voorzien. U kunt ons als smart home installateur ook inschakelen voor het plaatsen en installeren van slimme camera’s.

Waar helpt de Domotica installateur u nog meer mee?

Bovenstaand hebben wij u verteld waar wij u als Domotica installateur bij kunnen helpen. Dit is echter niet het enige waarmee wij u kunnen helpen. U kunt SMILE Installaties namelijk ook inschakelen op het moment dat u slimme camera’s wilt laten installeren. Deze camera’s zijn erg handig en zorgen ervoor dat u altijd precies weet wie er voor de deur staat. Zo kunt u bijvoorbeeld ook instellen dat u een melding krijgt op uw mobiele telefoon op het moment dat er iemand voor de deur staat, hoe handig is dat? Het is dan natuurlijk wel zo handig dat dit zo goed mogelijk geïnstalleerd wordt en wij als installatiebedrijf in Rotterdam kunnen u hier perfect bij helpen.

De toekomst

Bij SMILE installaties zijn we ervan overtuigd dat slimme woningen in de toekomst de nieuwe standaard worden. Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar de Verenigde Staten, dan kunnen we al concluderen dat er ontzettend veel huishoudens zijn die al gebruikmaken van verschillende slimme apparaten. Mocht u mee willen gaan met deze trend en wilt u zo comfortabel mogelijk wonen, maar ook energie besparen? Dan kunnen wij u hier absoluut bij helpen. Goed om te weten is ook dat u op deze manier een stuk veiliger woont en dat is zeker niet onbelangrijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om contact met ons te nemen. Geef uw wensen aan en kom erachter wat wij u voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee en staan altijd voor u klaar. Contact opnemen gaat erg gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail beschikbaar.

Nest Protect

Met de Nest protect via de Google Home app ben je altijd verzekerd van een goede bescherming, zowel thuis als onderweg zal de app je altijd melden als er iets gedetecteerd wordt.

Netatmo rookmelder

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fibaro rookmelder

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

WIJ GAAN VOOR DIE SMILE

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN

SMILE INSTALLATIES WERKT MET ALLE BEKENDE MERKEN