Uw woning smart en volledig naar uw wens geinstalleerd?

Smile Installaties verzorgt  uw volledige installatie naar wens, wilt u meer weten bla bla bla bla

UW INSTALLATIE PARTNER IN DOMOTICA EN SMARTHOME

SLIMME THERMOSTAAT

Altijd controle over de temperatuur in uw woning, slimme oplossingen die zich aanpassen aan uw wensen en gedrag. Laat u informeren door SMILE Installaties, wij werken met alle bekende merken op gebied van slimme thermostaten.

SLIMME VERLICHTING

Wilt u slimme verlichting in en rondom uw woning? SMILE Installaties adviseert u graag binnen het zeer brede scala aan mogelijkheden op dit gebied. Wij zijn bekend met alle gerenommeerde merken verlichting op de markt.

SLIMME WONING

Uw slimme woning ten alle tijden kunnen bedienen regelt u met SMILE Installaties. A tot Z integratie van al uw slimme producten, controle vanuit binnen en buiten uw woning. SMILE Installaties biedt u hierin altijd een maatwerk oplossing.

SLIMME CAMERA'S

Slimme camera oplossingen geintegreerd in uw smart home installatie zorgen er voor dat u altijd zicht heeft op uw eigendommen.

SLIMME BEDIENING

Niet slimme apparatuur in en rondom uw woning toch slim maken? Het kan met behulp van slimme bediening als stekkers, dimmers en schakelaars.

SLIMME BEVEILIGING

Altijd veilig in en rondom huis met slimme beveiliging en alarmeringen zoals rook, koolmonoxide, temperatuur en beweging.